Stuur geld naar Mali. Goedkope en snelle manieren om internationaal geld over te maken

Vergelijk de beste kosten en tarieven voor wereldwijde geldoverschrijvingen om geld te sturen naar Mali

Ik stuur
van
naar
Aanbieder
Trustpilot
Snelheid
Totale kosten
Ontvangen bedrag bij sturen van € 2,000
Naar aanbieder

We only found one international money transfer company supporting transfers from Nederland to Mali, but there may be others available. We consistently review our coverage and compare 10+ providers across hundreds of currency routes.

Waarom met ons vergelijken

We vergelijken veilige aanbieders
We vergelijken veilige aanbieders
We geven kosten en tarieven transparant weer
We geven kosten en tarieven transparant weer
Bespaar geld op je volgende overschrijving naar het buitenland
Bespaar geld op je volgende overschrijving naar het buitenland

Beste manieren om geld te sturen naar Mali

 1. Goedkoopst:   XE
 2. Beste wisselkoers:   XE
 3. Snelst:   XE
 4. Best beoordeeld:   XE

Geldoverschrijvingsdiensten naar Mali vergelijken

Om je te helpen de beste aanbieder te vinden voor je internationale geldoverschrijving naar Mali, hebben we de diensten van 1 vergeleken en gerangschikt van goedkoopste naar duurste, rekening houdend met overschrijvingskosten en wisselkoersen.

 • Vergeleken geldoverschrijvingsdiensten: 1 diensten
 • Momenteel de goedkoopste: XE
 • Laagste kosten: €12 EUR
 • Momenteel de snelste: XE
 • Snelste tijd: 2-3 dagen
 • Momenteel best beoordeeld: XE
 • Vergeleken geldoverschrijvingsdiensten: XE

Wat is de goedkoopste manier om geld te sturen naar Mali?

 • XE: 12 EUR

XE, de goedkoopste optie, heeft een Euro/West-Afrikaanse CFA-frank-wisselkoers van 652.0193 en 12 EUR kosten.

Dit bespaart je 0 EUR vergeleken met XE, die 12 EUR aan kosten hanteert.

Je moet zowel letten op de kosten vooraf die de aanbieder aangeeft als op de Euro/West-Afrikaanse CFA-frank-wisselkoers.

Vaak beweren aanbieders dat ze goedkoop wereldwijd geld overmaken, met lage of zelfs geen kosten, maar in werkelijkheid zitten deze verborgen in de wisselkoers. Op dit moment is de interbancaire koers Euro/West-Afrikaanse CFA-frank 655.955. Wanneer je kosten vergelijkt voor het overmaken van geld naar Mali, kan het lonen om te kijken naar de wisselkoers die ze bieden.

Alternatieve manieren vinden om geld over te maken naar Mali hoeft niet moeilijk te zijn. Om je te helpen, hebben we een lijst samengesteld van goedkope manieren om geld over te maken naar Mali.

De meeste traditionele banken voegen bijvoorbeeld een verborgen opslag toe aan de wisselkoers die ze je bieden. Als 1 EUR 655.955 XOF is, kan je bank een wisselkoersopslag van 3% toevoegen en je een koers van € 1 = 675.63365 CFA geven.

 • XE is de goedkoopste optie, met een EUR/XOF-wisselkoers van 652.0193. Hun kosten voor het overmaken van geld naar Mali zijn 12 EUR

Wat is de snelste manier om geld te sturen naar Mali?

 • XE: 2-3 dagen

Gewoonlijk is het sturen van geld naar Mali veel sneller via een geldoverschrijvingsbedrijf dan via een bank, die er 3-5 werkdagen over kan doen. Dat komt omdat banken internationale overschrijvingen meestal verwerken via het SWIFT-netwerk. Dit systeem houdt in dat een betaling langs verschillende tussenpersonen gaat, wat het proces vertraagt. Geldoverschrijvingsbedrijven hebben vaak hun eigen netwerken opgezet om betalingen sneller te verwerken, wat zelfs kan betekenen dat je geld direct op de rekening van de ontvanger wordt gestort.

De snelste aanbieder in onze tabel voor het overmaken van geld naar Mali is XE - 2-3 dagen.

Wat is de best beoordeelde aanbieder om geld over te maken naar Mali uit Nederland?

Van de 1 aanbieders die we hebben gevonden voor het overmaken van geld naar Mali, is hier hoe ze zich verhouden wat betreft het aantal beoordelingen en de gemiddelde score:

 • XE - Trustpilot-beoordeling: 4.3, Uitstekend
Naar XE

Hoe maak je geld over naar Mali?

Je hebt enkele opties als je geld wilt sturen naar Mali:

Bankoverschrijving naar Mali – bij de meeste banken kun je online, via een bankkantoor of telefonisch internationaal geld overmaken. Betalingen in XOF worden direct van jouw bankrekening naar de lokale bankrekening van de ontvanger gestuurd in de door jou gekozen valuta.

Bij een vestiging – verschillende gespecialiseerde geldtransactiediensten werken via grote netwerken van vestigingen en agenten, dus je kunt een fysieke winkel bezoeken en je XOF-betaling contant doen als je dat wilt.

Online geld sturen naar Mali – Als je je EUR/XOF-betaling liever online of met je smartphone doet, kun je kiezen voor online bankieren bij je eigen bank of een internationale betalingsspecialist. Gespecialiseerde diensten bieden vaak betere wisselkoersen en lagere kosten dan banken.

Contante afhaling– een betaling sturen voor contante afhaling is vaak de snelste manier om je geld bij de ontvanger te krijgen. Het is meestal ook een van de duurste omdat het voorrang krijgt en het kan zelfs onmiddellijk zijn.

Geld sturen naar een andere bankrekening in Mali

Geld sturen naar een andere bankrekening in Mali is vaak de handigste optie, zowel voor jou als voor de ontvanger. De ontvanger hoeft geen actie te ondernemen om het geld te ontvangen, het komt gewoon op de aangegeven rekening in de munteenheid die jij kiest en kan eenvoudig worden besteed of opgenomen.

Als je geld stuurt van een bankrekening in Nederland naar een bankrekening in Mali, kan kiezen voor een gespecialiseerde aanbieder de goedkoopste en snelste manier zijn om je betaling te doen. Verschillende aanbieders hebben hun eigen processen voor het uitvoeren van betalingen, maar de stappen die je neemt zijn meestal ongeveer hetzelfde:

 1. 1
  Een account maken
  Registreer een nieuw account bij de dienst van je voorkeur door je contactgegevens en wat basisgegevens in te voeren. Voor het gemak kun je dit misschien zelfs doen via Facebook of Google.
 2. 2
  Verifiëren
  Afhankelijk van het type betaling dat je doet, moet je misschien je account verifiëren door een afbeelding van je identiteitsdocument te uploaden. Deze stap helpt je geld veilig te houden en is vaak wettelijk verplicht.
 3. 3
  Storten
  Voeg geld toe aan je account in euro via een bankoverschrijving of kaartbetaling.
 4. 4
  Ontvangergegevens toevoegen en verzenden
  Zodra je klaar bent om een betaling te verzenden, voeg je de persoons- en bankgegevens van de ontvanger toe, controleer je de wisselkoers en de kosten die op je betaling van toepassing zijn en bevestig je. Dat was alles, je geld wordt nu gestuurd en je kunt de voortgang online of in de app van je aanbieder volgen.

Manieren om te betalen voor je geldoverschrijving naar Mali

Verschillende geldoverschrijvingsdiensten bieden verschillende opties om je internationale geldoverschrijving te financieren. Gelukkig zijn er genoeg om uit te kiezen.

Een bankoverschrijving is meestal de goedkoopste betaalmethode en daarom is dit de methode die we gebruiken om aanbieders op Exiap te vergelijken. Laten we kijken naar een paar betalingsopties voor het sturen van geld uit Nederland naar Mali via deze aanbieders:

XE

Online

Beste app om geld te sturen naar Mali

AanbiederWebsite
XE

XE: uit Nederland naar Mali

GoedkoopsteGeen kostenSnelsteBeste wisselkoersBeste overschrijvingsopties

Je kunt online en in de app geld sturen met XE uit Nederland naar meer dan 159 landen. De overschrijvingstijden variëren afhankelijk van hoe je kiest om te betalen en het land waarnaar je stuurt. Wisselkoersen van XE kunnen een lagere opslag omvatten in vergelijking met een gewone bank.

Voor- en nadelen
 
 
 • Stuur geld naar een groot aantal landen uit Nederland
 • Betaal voor overschrijvingen met een bankoverschrijving of kaart
 • XE is een vertrouwde manier om veilig geld naar het buitenland te sturen
 • Wisselkoersen zijn inclusief een kleine opslag
 • Kosten en levertijden zijn afhankelijk van de bestemming en betaalwijze

Hoeveel kost het om geld te sturen naar Mali met XE?

 • Overschrijvingskosten: de kosten variëren afhankelijk van hoe je wilt betalen en de betrokken valuta's
 • Wisselkoersen: wisselkoersen zijn inclusief een kleine opslag
 • Aanvullende kosten: de kosten zijn afhankelijk van hoe je wilt betalen en de betrokken valuta's

Beste manier om grote geldbedragen te sturen naar Mali uit Nederland

Als je een grote betaling stuurt, is het vooral belangrijk om goed onderzoek te doen en een aanbieder te vinden die veilig is en lage kosten en goede wisselkoersen biedt. Het is ook de moeite waard om sommige aanbieders te vergelijken op basis van overschrijvingstijd, omdat de levertijd ook behoorlijk kan variëren.

Sommige internationale geldoverschrijvingsdiensten bieden kortingen voor overschrijvingen van grote bedragen, door lagere kosten of een betere wisselkoers. Gebruik de Exiap-kostenvergelijker om zeker te zijn dat je de allerbeste deal krijgt voor jouw specifieke overschrijving.

Grote geldbedragen sturen naar Mali

Hoewel het sturen van een grote betaling op dezelfde manier werkt als het sturen van elke andere overschrijving naar het buitenland, kan de aanbieder aanvullende gegevens vragen om de betaling te verifiëren. Je kunt bijvoorbeeld worden gevraagd om de herkomst van het geld te bewijzen, om te voldoen aan lokale en internationale wetgeving voor financiële diensten. Als je een groot bedrag stuurt, moet je ook zeker zijn dat de aanbieder die je hebt gekozen het bedrag kan ondersteunen, omdat er maximale betalingslimieten kunnen gelden.

Hier lees je hoe je internationaal een groot bedrag kunt overmaken via een gespecialiseerde internationale geldoverschrijvingsdienst:

 1. 1
  Account maken
  Registreer een account bij de dienst van je voorkeur.
 2. 2
  Verifiëren
  Verifieer je account door een afbeelding van je identiteitsdocument te uploaden.
 3. 3
  Overschrijvingsgegevens toevoegen
  Geef de waarde en valuta op.
 4. 4
  Ontvangergegevens toevoegen
  Voeg de persoons- en bankrekeninggegevens van de ontvanger toe.
 5. 5
  Betaling financieren
  Doe een lokale bankoverschrijving, gebruik je kaart of kies een andere ondersteunde betaalmethode. Je geld gaat onderweg zodra de provider het heeft ontvangen.

Limieten voor internationale geldoverschrijvingen naar Mali

Er is geen wettelijke limiet op de hoeveelheid geld die je naar of uit Nederland kunt sturen, hoewel banken en andere betalingsaanbieders hun eigen limieten kunnen opleggen. Limieten voor geldoverschrijvingen kunnen per aanbieder sterk verschillen en kunnen ook veranderen afhankelijk van de manier waarop je je overschrijving wilt financieren. Er kunnen bijvoorbeeld andere limieten gelden wanneer je met een kaart betaalt dan wanneer je met een bankoverschrijving betaalt.

Zoals bij veel valuta beweegt de EUR/XOF in de loop van de tijd door veranderingen in vraag en aanbod. Wisselkoersschommelingen kunnen worden veroorzaakt door onderliggende verschuivingen in hoe goed het gaat met de economie in Nederland of Mali, veranderingen in de politieke stabiliteit of zelfs door eenvoudige speculatie, waarbij handelaren valuta kopen of verkopen op basis van hoe ze denken dat trends zullen veranderen.

Op dit moment is 1 Euro 655.955 West-Afrikaanse CFA-frank waard.

Kosten van internationale bankoverschrijvingen naar Mali

De exacte kosten hangen sterk af van waar je geld naartoe stuurt, hoeveel je stuurt, hoe je wilt betalen en hoe de betaling moet worden ontvangen.

Doorgaans kun je via een gespecialiseerde dienst geld rechtstreeks naar de bankrekening van de ontvanger sturen tegen vrij lage kosten, terwijl de kosten voor traditionele bankoverschrijvingen hoger kunnen zijn. Als je voor je overschrijving betaalt met een creditcard of contante betaling, lopen de kosten vaak ook op.

Als je internationaal geld stuurt, vergeet dan niet dat de totale kosten die je betaalt, kunnen bestaan uit de kosten voor de overschrijving, een opslag die is verrekend in de gebruikte wisselkoers en kosten van derden zoals voorschotkosten van je creditcardmaatschappij.

Beste koers voor geldoverschrijvingen naar Mali

De beste koers die beschikbaar is om geld te sturen naar Mali is meestal de gemiddelde marktkoers. De gemiddelde marktkoers is de koers die wordt gebruikt wanneer banken valuta kopen en verkopen op de wereldmarkt.

Deze koers is echter niet altijd beschikbaar voor individuele klanten die geld naar het buitenland sturen. In plaats daarvan voegen aanbieders vaak een opslag - een extra vergoeding - toe aan de wisselkoers die ze klanten aanbieden. Dit drijft de kosten op en maakt het moeilijker om precies te zien wat je betaalt voor je internationale overschrijving.

Op dit moment is de gemiddelde marktkoers voor een transactie van Euro naar West-Afrikaanse CFA-frank 655.955.

Hoelang duurt een bankoverschrijving naar Mali?

Hoelang het duurt om geld over te maken naar Mali hangt af van verschillende factoren, waaronder de aanbieder die je gebruikt, hoe je betaalt en hoe je wilt dat je ontvanger het geld uiteindelijk krijgt.

Van de aanbieders die we weergeven, is de snelste aanbieder van internationale geldoverschrijvingen naar Mali XE, die het geld in 2-3 dagen kan afleveren bij de ontvanger in Mali. De langzaamste aanbieder om EUR - XOF te sturen is XE, die 2-3 dagen nodig heeft om geld te sturen naar Mali.

Online geld sturen met creditcard of bankpas

Sommige gespecialiseerde aanbieders van internationale overschrijvingen bieden de optie om overschrijvingen te betalen met een creditcard of bankpas. Betalen met een kaart kan betekenen dat je geld snel wordt ontvangen, zodat de aanbieder het geld sneller op de rekening van de ontvanger kan storten. Hier zijn echter vaak extra kosten aan verbonden, waardoor het duurder kan zijn dan betalen met een bankoverschrijving.

Hier is een handige lijst van aanbieders die kaartbetalingen ondersteunen:

 • XE: Online

Conclusie

Bij het kiezen van de beste aanbieder voor het sturen van geld naar Mali uit Nederland, hangt het er echt vanaf wat je behoeften zijn.

De goedkoopste aanbieder in onze vergelijkingstabel is XE en de snelste is XE. Als de overschrijvingstijd belangrijk is, dan is XE de snelste om geld over te maken naar Mali. XE kan je geld in 2-3 dagen bij de ontvanger naar Mali krijgen.

Als je veiligheid het belangrijkst vindt bij het kiezen van de beste aanbieder van internationale geldoverschrijvingen naar Mali, dan zijn alle hierboven genoemde aanbieders gereguleerd door verschillende financiële instellingen en zouden veilig moeten zijn om geld mee te sturen naar Mali.

Veelgestelde vragen bij het sturen van geld uit Nederland naar Mali

Wat is de beste manier om internationaal geld over te maken?

Er is niet één beste manier om geld over te maken naar Mali. Het hangt allemaal af van je prioriteiten. Verschillende aanbieders bieden een verschillende balans tussen kosten, snelheid en gemak. Onze vergelijkingstool om een aantal aanbieders te bekijken is een goede manier om de beste optie voor jou te vinden.

Hoe stuur ik geld uit Nederland naar Mali?

Je kunt geld sturen uit Nederland naar Mali via je bank, een gespecialiseerde geldoverschrijvingsdienst, een e-wallet of door naar een fysiek geldtransactiekantoor te gaan. Elke optie heeft verschillende voor- en nadelen, dus de beste voor jou hangt af van je specifieke overschrijving en persoonlijke wensen.

Kan ik gratis internationaal geld overmaken uit Nederland naar Mali?

Je kunt niet gratis geld sturen naar Mali uit Nederland. Het kost aanbieders geld om internationale overschrijvingen uit te voeren, dus er is altijd wel ergens een vergoeding om ervoor te zorgen dat het bedrijf zijn kosten dekt en winst maakt. Veel aanbieders kiezen er echter voor om de kosten die je betaalt moeilijker zichtbaar te maken door ze toe te voegen aan de wisselkoersen die worden gebruikt voor de overschrijvingen.

Wanneer is het beste moment om geld over te maken uit Nederland naar Mali?

Er is geen officieel beste moment om geld te sturen uit Nederland naar Mali. Dit hangt af van verschillende factoren zoals wanneer je geld moet sturen of wanneer het geld moet worden ontvangen. Het hangt ook af van verschillende andere factoren, zoals het tijdstip waarop je geld stuurt of de kosten die aanbieders of banken je in rekening brengen.

Hoe weet ik zeker dat mijn geld veilig is als ik geld overmaak naar Mali?

Alle aanbieders op onze site zijn financieel gereguleerd in de landen waar ze actief zijn en beschikken over de benodigde vergunningen. Ze hebben de hoogste veiligheidsmaatregelen voor fraudepreventie en identiteitsbescherming. Het is echter nog altijd beter om het zekere voor het onzekere te nemen.