Stuur geld naar de Seychellen. Goedkope en snelle manieren om internationaal geld over te maken

Vergelijk de beste kosten en tarieven voor wereldwijde geldoverschrijvingen om geld te sturen naar de Seychellen

Ik stuur
van
naar
Aanbieder
Trustpilot
Snelheid
Totale kosten
Ontvangen bedrag bij sturen van € 2,000
Naar aanbieder

We only found one international money transfer company supporting transfers from Nederland to Seychellen, but there may be others available. We consistently review our coverage and compare 10+ providers across hundreds of currency routes.

Waarom met ons vergelijken

We vergelijken veilige aanbieders
We vergelijken veilige aanbieders
We geven kosten en tarieven transparant weer
We geven kosten en tarieven transparant weer
Bespaar geld op je volgende overschrijving naar het buitenland
Bespaar geld op je volgende overschrijving naar het buitenland

Beste manieren om geld te sturen naar de Seychellen

 1. Goedkoopst:   Remitly
 2. Beste wisselkoers:   Remitly
 3. Snelst:   Remitly
 4. Best beoordeeld:   Remitly

Geldoverschrijvingsdiensten naar de Seychellen vergelijken

Om je te helpen de beste aanbieder te vinden voor je internationale geldoverschrijving naar de Seychellen, hebben we de diensten van 1 vergeleken en gerangschikt van goedkoopste naar duurste, rekening houdend met overschrijvingskosten en wisselkoersen.

 • Vergeleken geldoverschrijvingsdiensten: 1 diensten
 • Momenteel de goedkoopste: Remitly
 • Laagste kosten: €17.8 EUR
 • Momenteel de snelste: Remitly
 • Snelste tijd: 0-2 dagen
 • Momenteel best beoordeeld: Remitly
 • Vergeleken geldoverschrijvingsdiensten: Remitly

Wat is de goedkoopste manier om geld te sturen naar de Seychellen?

 • Remitly: 17.8 EUR

Remitly, de goedkoopste optie, heeft een Euro/Seychelse roepie-wisselkoers van 14.9800 en 17.8 EUR kosten.

Dit bespaart je 0 EUR vergeleken met Remitly, die 17.8 EUR aan kosten hanteert.

Je moet zowel letten op de kosten vooraf die de aanbieder aangeeft als op de Euro/Seychelse roepie-wisselkoers.

Vaak beweren aanbieders dat ze goedkoop wereldwijd geld overmaken, met lage of zelfs geen kosten, maar in werkelijkheid zitten deze verborgen in de wisselkoers. Op dit moment is de interbancaire koers Euro/Seychelse roepie 15.1142. Wanneer je kosten vergelijkt voor het overmaken van geld naar de Seychellen, kan het lonen om te kijken naar de wisselkoers die ze bieden.

Alternatieve manieren vinden om geld over te maken naar de Seychellen hoeft niet moeilijk te zijn. Om je te helpen, hebben we een lijst samengesteld van goedkope manieren om geld over te maken naar de Seychellen.

De meeste traditionele banken voegen bijvoorbeeld een verborgen opslag toe aan de wisselkoers die ze je bieden. Als 1 EUR 15.1142 SCR is, kan je bank een wisselkoersopslag van 3% toevoegen en je een koers van € 1 = 15.56763 ₨ geven.

 • Remitly is de goedkoopste optie, met een EUR/SCR-wisselkoers van 14.9800. Hun kosten voor het overmaken van geld naar de Seychellen zijn 17.8 EUR

Wat is de snelste manier om geld te sturen naar de Seychellen?

 • Remitly: 0-2 dagen

Gewoonlijk is het sturen van geld naar de Seychellen veel sneller via een geldoverschrijvingsbedrijf dan via een bank, die er 3-5 werkdagen over kan doen. Dat komt omdat banken internationale overschrijvingen meestal verwerken via het SWIFT-netwerk. Dit systeem houdt in dat een betaling langs verschillende tussenpersonen gaat, wat het proces vertraagt. Geldoverschrijvingsbedrijven hebben vaak hun eigen netwerken opgezet om betalingen sneller te verwerken, wat zelfs kan betekenen dat je geld direct op de rekening van de ontvanger wordt gestort.

De snelste aanbieder in onze tabel voor het overmaken van geld naar de Seychellen is Remitly - 0-2 dagen.

Wat is de best beoordeelde aanbieder om geld over te maken naar de Seychellen uit Nederland?

Van de 1 aanbieders die we hebben gevonden voor het overmaken van geld naar de Seychellen, is hier hoe ze zich verhouden wat betreft het aantal beoordelingen en de gemiddelde score:

 • Remitly - Trustpilot-beoordeling: 4.4, Uitstekend
Naar Remitly

Hoe maak je geld over naar de Seychellen?

Je hebt enkele opties als je geld wilt sturen naar de Seychellen:

Bankoverschrijving naar de Seychellen – bij de meeste banken kun je online, via een bankkantoor of telefonisch internationaal geld overmaken. Betalingen in SCR worden direct van jouw bankrekening naar de lokale bankrekening van de ontvanger gestuurd in de door jou gekozen valuta.

Bij een vestiging – verschillende gespecialiseerde geldtransactiediensten werken via grote netwerken van vestigingen en agenten, dus je kunt een fysieke winkel bezoeken en je SCR-betaling contant doen als je dat wilt.

Online geld sturen naar de Seychellen – Als je je EUR/SCR-betaling liever online of met je smartphone doet, kun je kiezen voor online bankieren bij je eigen bank of een internationale betalingsspecialist. Gespecialiseerde diensten bieden vaak betere wisselkoersen en lagere kosten dan banken.

Contante afhaling– een betaling sturen voor contante afhaling is vaak de snelste manier om je geld bij de ontvanger te krijgen. Het is meestal ook een van de duurste omdat het voorrang krijgt en het kan zelfs onmiddellijk zijn.

Geld sturen naar een andere bankrekening op de Seychellen

Geld sturen naar een andere bankrekening op de Seychellen is vaak de handigste optie, zowel voor jou als voor de ontvanger. De ontvanger hoeft geen actie te ondernemen om het geld te ontvangen, het komt gewoon op de aangegeven rekening in de munteenheid die jij kiest en kan eenvoudig worden besteed of opgenomen.

Als je geld stuurt van een bankrekening in Nederland naar een bankrekening op de Seychellen, kan kiezen voor een gespecialiseerde aanbieder de goedkoopste en snelste manier zijn om je betaling te doen. Verschillende aanbieders hebben hun eigen processen voor het uitvoeren van betalingen, maar de stappen die je neemt zijn meestal ongeveer hetzelfde:

 1. 1
  Een account maken
  Registreer een nieuw account bij de dienst van je voorkeur door je contactgegevens en wat basisgegevens in te voeren. Voor het gemak kun je dit misschien zelfs doen via Facebook of Google.
 2. 2
  Verifiëren
  Afhankelijk van het type betaling dat je doet, moet je misschien je account verifiëren door een afbeelding van je identiteitsdocument te uploaden. Deze stap helpt je geld veilig te houden en is vaak wettelijk verplicht.
 3. 3
  Storten
  Voeg geld toe aan je account in euro via een bankoverschrijving of kaartbetaling.
 4. 4
  Ontvangergegevens toevoegen en verzenden
  Zodra je klaar bent om een betaling te verzenden, voeg je de persoons- en bankgegevens van de ontvanger toe, controleer je de wisselkoers en de kosten die op je betaling van toepassing zijn en bevestig je. Dat was alles, je geld wordt nu gestuurd en je kunt de voortgang online of in de app van je aanbieder volgen.

Manieren om te betalen voor je geldoverschrijving naar de Seychellen

Verschillende geldoverschrijvingsdiensten bieden verschillende opties om je internationale geldoverschrijving te financieren. Gelukkig zijn er genoeg om uit te kiezen.

Een bankoverschrijving is meestal de goedkoopste betaalmethode en daarom is dit de methode die we gebruiken om aanbieders op Exiap te vergelijken. Laten we kijken naar een paar betalingsopties voor het sturen van geld uit Nederland naar de Seychellen via deze aanbieders:

Remitly

Bankoverschrijving of kaart (bankpas, creditcard en prepaid)

Beste app om geld te sturen naar de Seychellen

AanbiederWebsite
Remitly

Remitly: uit Nederland naar de Seychellen

GoedkoopsteGeen kostenSnelsteBeste wisselkoersBeste overschrijvingsopties

Internationale overschrijvingen met Remitly uit Nederland kunnen worden gedaan in 148. Je zult merken dat Remitly een van de goedkoopste manieren is om internationaal geld over te maken, vooral als je gebruik maakt van een promotie voor nieuwe klanten.

Voor- en nadelen
 
 
 • Groot aanbod van valuta's om geld in te versturen
 • Promoties beschikbaar voor nieuwe klanten die betere koersen en lagere kosten kunnen betekenen
 • Groot aanbod van uitbetalingsopties inclusief contante afhaling
 • Je kunt je overschrijving niet contant betalen
 • Wisselkoersen kunnen een opslag omvatten

Hoeveel kost het om geld te sturen naar de Seychellen met Remitly?

 • Overschrijvingskosten: de kosten variëren afhankelijk van hoe je wilt betalen en de betrokken valuta's
 • Wisselkoersen: wisselkoersen zijn inclusief een kleine opslag, promotionele tarieven beschikbaar voor nieuwe klanten
 • Aanvullende kosten: de kosten zijn afhankelijk van hoe je wilt betalen en de betrokken valuta's

Beste manier om grote geldbedragen te sturen naar de Seychellen uit Nederland

Als je een grote betaling stuurt, is het vooral belangrijk om goed onderzoek te doen en een aanbieder te vinden die veilig is en lage kosten en goede wisselkoersen biedt. Het is ook de moeite waard om sommige aanbieders te vergelijken op basis van overschrijvingstijd, omdat de levertijd ook behoorlijk kan variëren.

Sommige internationale geldoverschrijvingsdiensten bieden kortingen voor overschrijvingen van grote bedragen, door lagere kosten of een betere wisselkoers. Gebruik de Exiap-kostenvergelijker om zeker te zijn dat je de allerbeste deal krijgt voor jouw specifieke overschrijving.

Grote geldbedragen sturen naar de Seychellen

Hoewel het sturen van een grote betaling op dezelfde manier werkt als het sturen van elke andere overschrijving naar het buitenland, kan de aanbieder aanvullende gegevens vragen om de betaling te verifiëren. Je kunt bijvoorbeeld worden gevraagd om de herkomst van het geld te bewijzen, om te voldoen aan lokale en internationale wetgeving voor financiële diensten. Als je een groot bedrag stuurt, moet je ook zeker zijn dat de aanbieder die je hebt gekozen het bedrag kan ondersteunen, omdat er maximale betalingslimieten kunnen gelden.

Hier lees je hoe je internationaal een groot bedrag kunt overmaken via een gespecialiseerde internationale geldoverschrijvingsdienst:

 1. 1
  Account maken
  Registreer een account bij de dienst van je voorkeur.
 2. 2
  Verifiëren
  Verifieer je account door een afbeelding van je identiteitsdocument te uploaden.
 3. 3
  Overschrijvingsgegevens toevoegen
  Geef de waarde en valuta op.
 4. 4
  Ontvangergegevens toevoegen
  Voeg de persoons- en bankrekeninggegevens van de ontvanger toe.
 5. 5
  Betaling financieren
  Doe een lokale bankoverschrijving, gebruik je kaart of kies een andere ondersteunde betaalmethode. Je geld gaat onderweg zodra de provider het heeft ontvangen.

Limieten voor internationale geldoverschrijvingen naar de Seychellen

Er is geen wettelijke limiet op de hoeveelheid geld die je naar of uit Nederland kunt sturen, hoewel banken en andere betalingsaanbieders hun eigen limieten kunnen opleggen. Limieten voor geldoverschrijvingen kunnen per aanbieder sterk verschillen en kunnen ook veranderen afhankelijk van de manier waarop je je overschrijving wilt financieren. Er kunnen bijvoorbeeld andere limieten gelden wanneer je met een kaart betaalt dan wanneer je met een bankoverschrijving betaalt.

Zoals bij veel valuta beweegt de EUR/SCR in de loop van de tijd door veranderingen in vraag en aanbod. Wisselkoersschommelingen kunnen worden veroorzaakt door onderliggende verschuivingen in hoe goed het gaat met de economie in Nederland of Seychellen, veranderingen in de politieke stabiliteit of zelfs door eenvoudige speculatie, waarbij handelaren valuta kopen of verkopen op basis van hoe ze denken dat trends zullen veranderen.

Op dit moment is 1 Euro 15.1142 Seychelse roepie waard.

Kosten van internationale bankoverschrijvingen naar de Seychellen

De exacte kosten hangen sterk af van waar je geld naartoe stuurt, hoeveel je stuurt, hoe je wilt betalen en hoe de betaling moet worden ontvangen.

Doorgaans kun je via een gespecialiseerde dienst geld rechtstreeks naar de bankrekening van de ontvanger sturen tegen vrij lage kosten, terwijl de kosten voor traditionele bankoverschrijvingen hoger kunnen zijn. Als je voor je overschrijving betaalt met een creditcard of contante betaling, lopen de kosten vaak ook op.

Als je internationaal geld stuurt, vergeet dan niet dat de totale kosten die je betaalt, kunnen bestaan uit de kosten voor de overschrijving, een opslag die is verrekend in de gebruikte wisselkoers en kosten van derden zoals voorschotkosten van je creditcardmaatschappij.

Beste koers voor geldoverschrijvingen naar de Seychellen

De beste koers die beschikbaar is om geld te sturen naar de Seychellen is meestal de gemiddelde marktkoers. De gemiddelde marktkoers is de koers die wordt gebruikt wanneer banken valuta kopen en verkopen op de wereldmarkt.

Deze koers is echter niet altijd beschikbaar voor individuele klanten die geld naar het buitenland sturen. In plaats daarvan voegen aanbieders vaak een opslag - een extra vergoeding - toe aan de wisselkoers die ze klanten aanbieden. Dit drijft de kosten op en maakt het moeilijker om precies te zien wat je betaalt voor je internationale overschrijving.

Op dit moment is de gemiddelde marktkoers voor een transactie van Euro naar Seychelse roepie 15.1142.

Hoelang duurt een bankoverschrijving naar de Seychellen?

Hoelang het duurt om geld over te maken naar de Seychellen hangt af van verschillende factoren, waaronder de aanbieder die je gebruikt, hoe je betaalt en hoe je wilt dat je ontvanger het geld uiteindelijk krijgt.

Van de aanbieders die we weergeven, is de snelste aanbieder van internationale geldoverschrijvingen naar de Seychellen Remitly, die het geld in 0-2 dagen kan afleveren bij de ontvanger op de Seychellen. De langzaamste aanbieder om EUR - SCR te sturen is Remitly, die 0-2 dagen nodig heeft om geld te sturen naar de Seychellen.

Online geld sturen met creditcard of bankpas

Sommige gespecialiseerde aanbieders van internationale overschrijvingen bieden de optie om overschrijvingen te betalen met een creditcard of bankpas. Betalen met een kaart kan betekenen dat je geld snel wordt ontvangen, zodat de aanbieder het geld sneller op de rekening van de ontvanger kan storten. Hier zijn echter vaak extra kosten aan verbonden, waardoor het duurder kan zijn dan betalen met een bankoverschrijving.

Hier is een handige lijst van aanbieders die kaartbetalingen ondersteunen:

 • Remitly: Bankoverschrijving of kaart (bankpas, creditcard en prepaid)

Conclusie

Bij het kiezen van de beste aanbieder voor het sturen van geld naar de Seychellen uit Nederland, hangt het er echt vanaf wat je behoeften zijn.

De goedkoopste aanbieder in onze vergelijkingstabel is Remitly en de snelste is Remitly. Als de overschrijvingstijd belangrijk is, dan is Remitly de snelste om geld over te maken naar de Seychellen. Remitly kan je geld in 0-2 dagen bij de ontvanger naar de Seychellen krijgen.

Als je veiligheid het belangrijkst vindt bij het kiezen van de beste aanbieder van internationale geldoverschrijvingen naar de Seychellen, dan zijn alle hierboven genoemde aanbieders gereguleerd door verschillende financiële instellingen en zouden veilig moeten zijn om geld mee te sturen naar de Seychellen.

Veelgestelde vragen bij het sturen van geld uit Nederland naar de Seychellen

Wat is de beste manier om internationaal geld over te maken?

Er is niet één beste manier om geld over te maken naar de Seychellen. Het hangt allemaal af van je prioriteiten. Verschillende aanbieders bieden een verschillende balans tussen kosten, snelheid en gemak. Onze vergelijkingstool om een aantal aanbieders te bekijken is een goede manier om de beste optie voor jou te vinden.

Hoe stuur ik geld uit Nederland naar de Seychellen?

Je kunt geld sturen uit Nederland naar de Seychellen via je bank, een gespecialiseerde geldoverschrijvingsdienst, een e-wallet of door naar een fysiek geldtransactiekantoor te gaan. Elke optie heeft verschillende voor- en nadelen, dus de beste voor jou hangt af van je specifieke overschrijving en persoonlijke wensen.

Kan ik gratis internationaal geld overmaken uit Nederland naar de Seychellen?

Je kunt niet gratis geld sturen naar de Seychellen uit Nederland. Het kost aanbieders geld om internationale overschrijvingen uit te voeren, dus er is altijd wel ergens een vergoeding om ervoor te zorgen dat het bedrijf zijn kosten dekt en winst maakt. Veel aanbieders kiezen er echter voor om de kosten die je betaalt moeilijker zichtbaar te maken door ze toe te voegen aan de wisselkoersen die worden gebruikt voor de overschrijvingen.

Wanneer is het beste moment om geld over te maken uit Nederland naar de Seychellen?

Er is geen officieel beste moment om geld te sturen uit Nederland naar de Seychellen. Dit hangt af van verschillende factoren zoals wanneer je geld moet sturen of wanneer het geld moet worden ontvangen. Het hangt ook af van verschillende andere factoren, zoals het tijdstip waarop je geld stuurt of de kosten die aanbieders of banken je in rekening brengen.

Hoe weet ik zeker dat mijn geld veilig is als ik geld overmaak naar de Seychellen?

Alle aanbieders op onze site zijn financieel gereguleerd in de landen waar ze actief zijn en beschikken over de benodigde vergunningen. Ze hebben de hoogste veiligheidsmaatregelen voor fraudepreventie en identiteitsbescherming. Het is echter nog altijd beter om het zekere voor het onzekere te nemen.